Jordgubbssylt
I veckan mellan jobb och träning så kokade jag vår årsförbrukning av jordgubbssylt.
Med syltsocker går det väldigt fort att koka sylt. Lät sylten svalna i grytan, för att sedan hällas upp i sju små burkar och ner i frysen.
Kommentarer
Postat av: Ama de casa
Eller så köper man sylten i affärn... ;-)
Nu försöker jag orka läsa och kommentera på andra bloggar igen, vi får väl se hur det går med det :-D
Postat av: H i Östergård
Sylten ser helt fantastiskt god ut. Jag har aldrig använt syltsocker, men ska testa det nästa gång. Kram
Postat av: Gerd
Jag hade syltsocker när jag kokade sylt. Nu gör jag inte det längre, det blir affärssylt.
Postat av: Ditte
Så gott! Och perfekt att ha i frysen för kommande tider.
Postat av: BP
Gott! Jordgubbssylt gjorde min mamma varje år. Precis som du - en årsförbrukning. Själv har jag aldrig gjort det - oooops;-)
Trackback