Jordgubbssylt

 
I veckan mellan jobb och träning så kokade jag vår årsförbrukning av jordgubbssylt.
Med syltsocker går det väldigt fort att koka sylt. Lät sylten svalna i grytan, för att sedan hällas upp i sju små burkar och ner i frysen. 

Kommentarer
Postat av: Ama de casa

Eller så köper man sylten i affärn... ;-)

Nu försöker jag orka läsa och kommentera på andra bloggar igen, vi får väl se hur det går med det :-D

2022-07-07 @ 07:56:09
URL: http://amacasa.wordpress.com
Postat av: H i Östergård

Sylten ser helt fantastiskt god ut. Jag har aldrig använt syltsocker, men ska testa det nästa gång. Kram

2022-07-07 @ 10:56:31
Postat av: Gerd

Jag hade syltsocker när jag kokade sylt. Nu gör jag inte det längre, det blir affärssylt.

2022-07-07 @ 11:08:05
URL: http://gerd-geddfish.blogspot.se/
Postat av: Ditte

Så gott! Och perfekt att ha i frysen för kommande tider.

2022-07-07 @ 14:49:47
URL: http://dittemitti.se
Postat av: BP

Gott! Jordgubbssylt gjorde min mamma varje år. Precis som du - en årsförbrukning. Själv har jag aldrig gjort det - oooops;-)

2022-07-07 @ 19:46:22
URL: http://bp-computerart.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0